måndag 20 juni 2011

Nya Bag in BagsDet har inte varit så många knop här hemma den senaste veckan, först hade ungarna faktiskt flera photoshoots! Jättekul. För ett och samma märke faktiskt så dom kommer att hamna i samma katalog för barnkläder, ett taiwanesiskt märke.
Och sen, fick ena ungen feber, och när den febern var över så fick den äldsta pojken feber, och då....upptäckte lilleman att han inte var ensam hemma med mamma och inte fick all uppmärksamhet, så då drabbas vi av separationsångest! Väldigt lägligt - not! Stackars storebror, här är det han som är sjuk och stackare så måste man gå och bära på lillebror hela tiden.

våran fontän, visst är den fin?

Men dessa två små behändiga väskor har blivit gjorda i alla fall. En väska att ha i väskan så då har koll på just dina grejer (för resten av väskan är väl kanske full av blöjor, flaskor, leksaker och annat kollijox?) Och gör det enkelt att byta handväska för då har du redan att nödvändigt i denna.

Den randiga kände jag för att göra extra fin. Tyget kändes lite shabby-chic stil, och vad passar då om inte en liten spetsblomma? Och den gröna gjorde jag i uggletyget (som finns i min bloggbutik! (inte många meter kvar så skynda skynda...finns dessutom i blått och rosa/röd).Väskorna kommer att läggas in i butiken för 155 kr.
*Obs! rutig/randiga med blomman är redan såld! *

1 kommentar: