tisdag 22 november 2011

Julstrumpa á la Kokka


Jultygerna har stirrat på mig länge nog nu! Dags att göra den där strumpan jag länge tänkt att jag ska göra. Röd färdig, bara svart och vit kvar nu då, så barnen har till jul.

Och bara för att dom var ganska kul så kan jag tänka mig att göra dessa på beställning, pris 160 kr/styck.

Vill du hellre göra dom själv? Titta i fliken Länksamling så ser du flera länkar till olika julstrumpor med tutorials och mönster. Tyget hittar ni i min butik. Pris endast 85 kr per meter. Är det inte bara sååå gulligt?

Jag kan gärna tänka mig detta tyg att göra grytlappar, juldukar, förkläde, julklänning, eller om man som vi kommer att fira julen i Thailand så varför inte en solhatt? :)

Då kommer vi till en annan punkt! Semestertider. Butiken kommer att stänga för beställningar den 5e december för förberedelser och annat för att sen bär det iväg till Thailand. Det kommer att vara stängt ända tills början av februari! Alltså jul, nyår och kinesiskt nyårsstängt. Vilken lyx för somliga va? Jag hoppas att jag ska kunna slänga in nåt blogginlägg då och då.


1 kommentar:

  1. Heja Agneta, vem vill inte ha en så vacker strumpa,tomten jublar då han ser dem.....Hoppas din ledighet blir den bästa på länge!

    SvaraRadera