söndag 15 januari 2012

Stegosaurusmössa


I Thailand kom vi aldrig till någon tygmarknad (däremot planeras en långweekend till Bangkok inom en snar framtid och då ska jag ta mig till den största tygmarknaden i Bangkok! Däremot så hittade jag ett par garnbutiker, fanns t.o.m. i det närmsta lilla samhälle där vi huserar. Bl.a. hittade jag ett fluffigt garn. Jag köpte detta och mycket mer, garnnystanen var enorma och kostade 10 kr/styck, visserligen bara akryl men det gör ingenting, det går ju att använda till diverse ändå. Men det fluffiga (jag och namn på garn... inte en susning... i Thailand var allt utan namn ändå så). tänkte jag skulle bli en mysig mössa. Sen hittade jag den perfekta mössan! Nämligen detta Stegosaurus Dinosaurie mössmönster.

Däremot, är mönstret inte skrivet för ett skumt fluffgarn från Thailand, och Mrs Bao är ingen hejare på att förminska eller förstora. Till mig själv brukar det bli för litet och till barnen för stort, så även denna gång. Men det är ju bara kul för då kommer ju Nils 3 år och Nils 33 år kunna använda mammas fina virkade Stegosaurus mössa! Somliga ungar har tur som har händiga mammor...



I made a Stegosaurus Dinosaur Hat for my oldest son who's 3, kids tend to grow so fast so I made it a little bit bigger so now he'll be able to wear it until he's 33!

1 kommentar: