lördag 2 april 2011

Jag vill ha en liten geisha!


Jag vill ha!! vem sa det? Jo, jag själv. Hade jag bara haft stl. 92/98 (eller 2T) skulle jag inte ha tvekat en sekund. Klänningen hade varit min! Men nu får den istället gå vidare till en liten geisha för 350 riksdaler.

Jag har sett den här typen av klänningen på nätet för över ett år sedan, och blev kär redan då, men för nån vecka sedan fann jag inspirationen på riktigt och satte igång, bättre sent än aldrig. Det blir definitivt inte den sista kimonoklänningen jag gör heller för så fin som denna blev! Faktum är att just nu vill jag bara sy fina geishaklänningar.


Och på tal om geishor, du kommer väl ihåg välgörenhetslotteriet för att hjälpa det katastrofdrabbade Japan. Den 5e april dras 2 vinnare. Här kommer du direkt till tävlingen!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad detta är fint! verkligen som en en dröm, modellen är min allra favvo, men tygerna och den lila touch du gav var pricken över iet, jag är här in love, det vet du! vill ha, vill ha, vill ha!

  SvaraRadera
 2. Otroligt vacker! Härlig färgpalett!
  Hittade till din sida via "Vi sytokiga". Har lagt till dig i min blogglista om det är ok...

  SvaraRadera
 3. wow for en dröm, ja hvem ville inte ha en liten flicka när man ser den klenningen, har dessverre ingen barnbarn som er flicka.

  kram

  SvaraRadera