måndag 25 november 2013

Julbazaaren - vilken jävla flopp...
Massor med tomtar - vimplar - julstrumpor - börsar och annat kul blev det till årets julmarknad. 
Och tyvärr - fick jag ta med mig det mesta hem igen. Vad säger man? Inte kul när man floppar, speciellt med när man lagt ner så ofantligt många timmar på att sy och förbereda, och det ÄR fina produkter i slutändan. Jag önskar att jag kunde gå ner i pris och locka till köp, men jag vill inte sälja mig för billigt heller. Istället sitter jag här utan pengar och med en massa jävla tomtar. 
En svår balansgång att gå - hur balanserar du ditt handarbetsliv?

Ge mig ett par dagar (och kanske lite uppmuntran) så är jag nog på bättre humör. 
Kanske en Toblerone också...

7 kommentarer:

 1. Tyvärr lägger inte folk pengar på hantverk,behåll dina fina saker, sälj hemifrån eller ge bort i present till dem som uppskattar.

  SvaraRadera
 2. Tyvärr lägger inte folk pengar på hantverk,behåll dina fina saker, sälj hemifrån eller ge bort i present till dem som uppskattar.

  SvaraRadera
 3. Superfina saker! Julen återkommer nästa år och tomtarna kommer att vara lika snygga nästa år.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad jag känner igen den känslan! Men den går över och som sagt, julen kommer ju igen nästa år igen. TYckte de var fantastiskt fina!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilket dilemma detta är. Skrev om det på min blogg förra året när jag var med på en marknad (http://klippertill.wordpress.com/2012/11/18/tingens-varde-nagra-tankar/). Hantverk har gått från att vara det finaste och mest värdefulla som finns till att vara hippt endast om det är "loppisfynd". Det är något slags tidstecken.

  SvaraRadera
 6. Men varför i jösse namn köpte ingen dina fina tomtar??? De är ju jättefina! Det är absolut inte fel på dina grejer.. :D

  HeleneB

  SvaraRadera
 7. vad jättetråkigt... tycker det är jättetråkigt när folk inte förstår att uppskatta hantverk - känns ibland som att allt skall vara billigt, trots att det också innebär barnarbete och en massa skumt, men sånt här som är genuint producerat med kärlek uppskattas inte. Hoppas du har bättre lycka till en annan gång!

  SvaraRadera