onsdag 11 december 2013

L-O-L-A

Min andra Lola-klänning. Och precis som jag trodde första gången jag såg mönstret - så är det en perfekt klänning att bo i, speciellt under vintermånaderna! Att "vintern" sedan kom tidigare än vad jag trodde med grader ner emot 13-15 är väl inte alltid så kul (ok, plus men ändå, kallt är ett relativt ord och beror mycket vad man är van vid..). Men däremot ger det mig en anledning att klä mig i mer Lola.

Mönstret kommer från Victory Patterns, precis utsålt hos Mrs Bao men fler dyker upp i början på nästa år (jisses! Ett nytt år igen! Man blir lika överraskad varje gång det händer...)

Det enda som kan tänkas behöva förändras med detta mönster är att ärmhålorna är en aningens tajt och behöver fördjupas någon centimeter, annars är jag nöjd. Och dom stora fickorna rymmer såklart hur mycket som helst för den som vill lämna handväskan hemma.Nästa gång vill jag nog göra en color blocked Lola! Kan ni tänka er hur snyggt det skulle vara? Antingen i grundfärger eller svart och vit, eller svart och grå eller vit och grå. Mmm... Jag längtar redan. Hur vill du sy din Lola?

2 kommentarer:

 1. Åh! Den här blev jag sugen på att sy!!! Funkar den i collegetyg, eller är det vävt som gäller? /Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta tyg är gjort för stretchiga tyger så du behöver inte vara orolig! :)
   /Agneta

   Radera