måndag 13 juni 2011

YKK & Angry BirdsJag skulle ha ett grått blixtlås och visste precis vilken gata jag skulle gå på, nämligen den nyupptäckta Knappgata, som även har spetsar och blixtlåsaffärer. Nu pratar jag alltså om b-l-i-x-t-l-å-s-a-f-f-ä-r-e-r! Bara blixtlås! Såklart man blir helt till sig och plockar åt massor av blixtlås, allt utom det man ska ha naturligtvis.

Delbara i plast till höstens barnjackor, med fina runda hängen (som däremot är i metall, men kan bli en rätt häftig detalj, t.ex. guldhänge på rosa blixtlås).

Men mest köpte jag i metall med massor av fina hängen! För just nu har jag fått dillen på väskor. Jag ska göra miljoner väskor och alla tyger jag ser, ja det är en väska (ni vet väl hur det är??).
Titta bara vilka fina hängen!
Men, lite tyg har jag naturligtvis också köpt idag! Mera ugglor! Hon skrämmer mig så i butiken och säger att det säljer som smör i solsken (vi brukar ha ungefär 36 grader på dagarna så..ja...det säljer rätt fort då alltså). Så jag köpte lite blå "angry birds". "Ska du inte ha lite rosa också?" Näe! Ska jag inte alls det. Tji fick jag för när jag kommer hem så får jag visst beställningar på rosa angry birds. Är det någon fler som önskar detta tyg fast i rosa skicka gärna ett mail till angeolofsson@hotmail.com för att lägga en beställning. När 5 meter är beställda åker jag till tygmarknaden igen. (hade gärna åkt imorgon igen men nu har jag varit där torsdag, lördag och måndag...)

2 kommentarer:

  1. Åh herregud, jag vill shoppa av dig Agneta! Skickar du till Finland?

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny! Att skicka till Finland är ingen skillnad motför att skicka till Sverige. :) Same same. Detaljerna däremot kan vi diskutera. :) Lägg din beställning när du vill, jag skickar ett mail till dig imorgon hur som haver.
    /Agneta

    SvaraRadera