lördag 9 juli 2011

Hantverk till salu

Många har testat att sälja sina grejer på Tradera eller dylikt, men vinsten äts ofta upps av olika omkostnader, och dessutom är det ibland svårt att nå rätt målgrupp. På Facebook kan man själv lägga upp sina annonser - helt gratis såklart - i olika köp och säljgrupper. En sån grupp heter "Hantverk till salu". Är du intresserad av att sälja eller att köpa är du välkommen att gå med i den gruppen.

Under fliken foton i gruppen finns olika kategorier, bl.a. fina Tildafigurer, kläder till barnen, handväskor, börsar etc. Allt unikt producerat av (än så länge alla) kvinnor från Sveriges alla hörn (och 1 från Taiwan icke att förglömma!).

Hemsydda kläder är inte längre ett skällsord - utan det går mer och mer till att vara en ära att få bära unika kläder eller andra saker gjorda av många timmars kärlek.

Gå med du också! Det går även bra att göra efterlysningar på produkter - det finns många duktiga hantverkare som står redo för beställningar.
Ni som väntar på nya produkter i shoppen får ge er till tåls och vänta ett tag till då produkterna ännu inte är klara från fabrik. En ny butik är under uppbyggnad med lättare översikt och betalningsform så det kommer att bli jättebra! Däremellan tar jag en paus då och då för att hinna med ett övrigt liv - men sånt förstår ni ju redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar