torsdag 19 april 2012

Bella
"Jag har gott om tid, kanske i snävaste laget men visst borde jag kunna klara av att göra en toile (provbyxa i muslin), göra ändringar och sedan sy mig ett par perfekta brallor tills på lördag?" tänkte jag i onsdags. Idag fredag är det väl dags att sätta igång?! Hinner inte med nån toile. Det får bli som det blir. Helst av allt vill jag hinna sy en blus att ha till, men vi får se. Jag gissar på att ni känner igen er i dessa tankegångar?
Mönstret jag syr byxorna av är Burdastyles Bella Pants. Jättesnygga! Men långa jeans i 30 graders värme är inte min stil, så jag har kortat av dom lite grann till "min" shortsstil (vet inte ens om man kan kalla dem för shorts ens då shorts inte heller är min stil).

Jag är förvånad över att sömsmånen redan var inräknad i mönstret, tur att jag läste på mönstret innan (jag är inte mycket för att läsa anvisningar utan det brukar bli full fart framåt och när jag kör fast så inser jag varför...).

Jag håller på att försöka börja träna inför sommarsäsongen, men usch vad stora bitar man måste klippa ut. Visst, det är ju inte en tajt modell, men det känns som om det kommer att bli tältbyxor?

Bra: Att jag äntligen tagit mig i kragen vad gällande dessa fina byxor! Har sneglat på dom i flera månader.
Dåligt: Min tidsplanering suger.
Mönster: Burdastyle Bella Pants. Pris 4 dollar. Laddas ner i pdf format och kan skrivas ut på datorn på en gång.


Good: That I've finally taken the step in buying the pattern and started with these pants! I've looked at it for some months now..
Bad: I'm not so good at planning my time. Think I'll make it by tomorrow Saturday?? We'll see.
Pattern. Burdastyle Bella Pants 4 USD.

1 kommentar: