söndag 29 april 2012

Kokka - I love you I looooove you!

Finns det nåt bättre än Kokka när man älskar allting utom fjantiga mjuka tyger? :)


Det här tyget är väl bara för fint?! Och en annan lustig grej är att det är designat av en kvinna som heter Annika Wester, från Sverige. 85% bomull och 15% linne. 
Detta tyg kan jag tänka mig en och annan väska i! (just nu är jag kär i den populära Weekenderbagen...som jag fortfarande inte har bloggat om, men det kommer det också, ska bara sy klart den först).Detta tyg är designat av Naomi Ito i Nani Iro kollektionen, för Kokka.
Det är 100 % bomull i dubbel gasväv. Det vill säga perfekt för somriga klänningar, kjolar och blusar!

Dessa tyger finns alltså redan hemma i min härliga tyggarderob, shoppa får ni sjå er med tills butiken öppnar portarna nästa gång!

4 kommentarer:

 1. Mmmmm... Kokka. Så bedrövligt att man skall behöva börja gilla vävda tyger också ;). En dyr hobby blir ännu dyrare....

  SvaraRadera
 2. Så fina tyger.. Gillade båda mycket.

  SvaraRadera
 3. Ang din fråga om powernet. Nej det rosa tyget är inte det som är powernet. Mitt powernet är vitt och småsmåsmårutigt vävt. Det är ganska formfast men "resår".

  SvaraRadera
 4. ja, så fint det översta tyget var! Bomull/lin låter som en skön kombination! Och håller med Allice, blir farligt om man ska börja förälska sig i massa vävda tyger oxå!

  SvaraRadera