torsdag 17 juni 2010

Sånt som blev av bara farten!Ja, det blev ju lite extra saker utav bara farten när jag väl satte igång och sydde åt bäbisen. Bl.a. så kom jag in på jättesöta små hättor! Jag blev så inspirerad av tygerna. Nu passar ju inte dessa en liten prins, utan snarare en prinsessa, och någon sådan har jag ju inte så därför står dessa utan ägare. Är det någon som är intresserad så är det bara att höra av sig.
Pris för hättorna; 100 kr/styck.


Lapptäcket är rätt så tjockt vadderat och passar bra i en barnvagn. Pris 400 kr.

Frakten bjuder jag på.

3 kommentarer:

 1. Hallå där!! Alltså jag har ju helt missat att ni ska ha barn igen:-) Är inte inne på facebook så mycket och då missar man en del märker jag:-) Grattis!! En till grabb verkar det som.

  Måste också säga att du är otroligt duktig på att sy. Tror jag måste lägga in en beställning så småningom.

  Allt bra annars? Less på att vara gravid i värmen?
  Kram/jenny

  SvaraRadera
 2. Får man inte 2 på en gång som vissa, så får man föda lite oftare istället. ;) Men lite dum planering med en till sommarbäbis, i just den här sommarvärmen iaf. Men han är väl ute snart hoppas jag... :)

  Absolut kan jag fixa nåt kul åt dina ungar så småningom, det vore skoj. Vi får se hur upptagen jag blir framöver med en 2åring, en nyfödd och ett hushåll. :)

  SvaraRadera
 3. Haha. Men nästa gång kan ni ju satsa på 2 på en gång;-)
  Kan tänka mig att du har det varmt. Det är väll nog varmt utan att man är gravid?

  Ja, det är då ingen brådska. Det tar vi när det har lugnat ner sig lite. Om det nu gör det:-)
  Här hemma är det verkligen full rulle med en krypandes vilding som är överallt där han inte får vara och en som inte lärt sig än och sitter och blir arg & vill komma upp när hon inte tar sig nånstans som brorsan:-)

  Kommer ni hem något i sommar?

  SvaraRadera