måndag 9 maj 2011

Förhandsbeställningar avgör ödet

Det är jättekul att tygförsäljningen börjar att ta sig, nån meter här, nån meter där. Inga större försäljningar i och för sig, men det som gör mig allra gladast är att jag får möjligheten att sprida dessa fantastiska tyger och mönster till er där hemma i Sverige! Och ju mer jag säljer, desto större utbud kan jag erbjuda. Jag funderar på att köpa in lite tyg nu snart igen. När tygerna kommer är svårt att säga, en månad kanske?


110 kr/meter. Jag behöver ett par meters förhandsbeställning så är det bestämt - då köper jag in dessa!

Vad sägs om detta legotyg från japanska Kokka och deras Hello my friend-serie? Jag tror jag ska sy en ryggsäck av detta! Eller en kudde, solhatt etc etc. Det finns så mycket! Det blir nog A jag köper in i detta fall.
Eller den här ryskinspirerande karnevalen? Vilken färg tycker ni om?


Eller dessa sytjejer? En fin handväska kanske vore något... Men jag har svårt att bestämma färg, grått kanske?Sleeping beauty. Blå/grön-lime till vänster, finns även röd/gul har jag för mig men hittar ingen bild på dessa.Elefanter och Echino för 130 kr/meter
I'm thinking about buying new fabrics - which one is your favourite? Let me know if there's anything you'd like...

8 kommentarer:

 1. Oj oj oj oj de är ju tokfina allihopa på sitt vis, det här är livsfarligt! :o)

  Måste tänka lite till, men är absolut sugen på några av dem..

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att det gar framat med tygförsäljningen.
  Jag kan säga att jag har sett det första legotyget live i blatt och den färgen som du visar först. Jag köpte en meter av det senare, men det blaa är ocksa jättefint. Tyvärr köpte jag det MYCKET dyrare än vad du tar för pris. (I en tygaffär i Hamburg) Tyget är helt underbar dock ganska stabilt. Till en ryggsäck skulle det passa perfekt. Beställ det.

  Om det inte vore för det dyra portot (som du tyvärr inte kan paverka) sa skulle jag beställa mer av detta tyget av dig!

  SvaraRadera
 3. Oj vad jag gillade legotyget.. Tar du möjligtvis en beställning på ett par byxor i det tyget kanske eller nåt annat skoj.. Om du syr ryggsäck - pris??? eller säljer du bara tygbitar liksom?? man har ju tyvärr inte gåvan att sy - så det är tur att det finns sådana som kan :-)
  Vore skoj om du hörde av dig..

  Mvh Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Liten Lucky; portot är faktiskt inte så dyrt som man kan tro! Då jag inte vet vad tyget väger så kan jag inte räkna ut det. Men det är en startavgift såklart, men bara på 3-4-5 kr, sedan höjs priset med 2,20-2,50 kr (beroende på kurs) var 20e gram. Alltså inte den svenska stilen med upp till 1 kg si och så mycket, upp till 2 kg, upp till 20 kg. Och vill du beställa stora mängder skulle jag nog rekommendera båt, blir billigare och tar visserligen längre tid, men har man ingen brådska så - varför inte? :)

  /Agneta

  SvaraRadera
 5. Marie Louise: absolut kan jag ta beställningar på både byxa och ryggsäck om du vill! :) Jag hör av mig när tyget inkommit så kan vi diskutera detaljerna och storlek.

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
 6. Gillade verkligen legotyget. Det finns inte att få i trikå? Har så svårt att veta vad jag ska sy av vanlig bomull... är ännu inte så avancerad att jag ger mig på ryggsäckar etc.

  SvaraRadera
 7. Jag har nyheter, "tyvärr" gillar alla tyget som naturligtvis inte fanns kvar! Det blir inget lego. :( Inte heller min sytant fanns kvar. Vad lär man sig av detta? Jo, när det är någonting man verkligen vill ha, så tveka inte! Go for it!
  /Agneta

  SvaraRadera