torsdag 19 maj 2011

Håll i dig!


Ett skepp kommer lastat! Jag fick hem lite nya grejer idag som jag har väntat länge och väl på!

Enligt dom senaste konjunkturmätningarna är napphållare väldigt populärt. Nu kan Mrs Bao utveckla och inte bara erbjuda nappringar i silikon (som fungerar till MAM-nappar och även till Esska nappar, men då lite lösare, men nappen sitter där i alla fall), fina band i olika färger och former. Populärast just nu är klöver och bakelser!

Tidigare har jag haft vanliga hängselknäppen, men nu utvecklar vi som sagt, och nu finns det stjärnor! Jättefina stjärnor måste jag säga. I röd, vit och metall. Hålet för bandet mäter 23 mm. Eller varför inte använda dom till hängslen? Byxor eller klänningar.
Vad mer kan man ha dom till? Har du några fler idéer?


Dessutom har jag fått nallar och runda i metall som mäter 26 mm.

Alla kostar 5 kr styck!

Mellan den 20e och fram till den 27e Maj (fredag till fredag) får du som gillar Mrs Bao på Facebook 3 stycken stjärnor på köpet vid beställning.


Dessutom!
Nu kan du även köpa metallspännena som jag visar upp i min beskrivning hur du gör telefonfodral! De finns i 2 längder, 10 och 12 cm. Pris 10 kr st.

Dessutom!
Nu har jag även halvrunda metallspännen som du kan göra t.ex. börsar eller glasögonfodral av. Mått 10 cm. Pris 20 kr styck. Du har väl inte heller missat mina böcker? Bl.a. med beskrivningar av just sådana börsar! *obs! inkommer först på tisdag*Välkommen in i butiken! Och glöm inte att gilla Mrs Bao på Facebook för att få dina extra hängselclips.

4 kommentarer:

 1. Tack för titten hos mig! Kul! Ja, egentligen borde jag inte ha tid att sy suflett till mig själv. Produkterna du köper och säljer, köper du dom i Taiwan?

  SvaraRadera
 2. hahahaha, vad säger man till sin plånbok? håll i dig! LOL

  SvaraRadera
 3. Jag hittar inte de fina klämmorna i butiken... Kanske jag är dålig på att leta....

  SvaraRadera
 4. Stjärn napp hållarna vill man ju bara ha!!
  Får nog allt lägga in en beställning ser jag ;)

  Kram Marina

  SvaraRadera