måndag 24 oktober 2011

Nya produkter knackar på dörren!Idag kom en leverans, en stor leverans, på en herrans massa napphållare! Herregud säger jag då bara. Men - det är jag i ett nötskal. Varför begränsa sig när man kan gå crazy??

Nu har jag fått in fler röda napphållare, så ni som beställer ett 13-pack kan nu verkligen få en av varje färg!
Två nya färger är koboltblå och svart! Och ni missar väl inte mina svarta stjärnclips som jag fick in i butiken förra veckan?Dessutom.... har jag tagit in några o-ringar då detta har efterfrågats. Färgerna är inte så många, dom är bara många till antalet. Koboltblå, rosa, genomskinlig och några vita.Har du inga ungar som använder napp? Men dreglar ändå över alla mina fina band? :) Nu har jag även köpt in s.k. mobil straps så kan du göra nyckelband, mobil straps för telefon, mp3, nycklar, usb-minne etc.Nyheterna hittar du här.


New products in store!

5 kommentarer:

 1. Hej, och tack för din kommentar på min blogg! :) Så kul att hitta din blogg också! Gällande frågan om halloween-klädsel så har mina barn alla varit glada att klä ut sig till pirater när dom var små. Enkelt och gulligt med en scarf på huvudet och en målad mustasch. Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag funderar på att köpa några av dina tyger men hittar ingen info om tygbredd.
  står det nånstans på hemsidan?
  Med vänlig hälsning, Helene

  SvaraRadera
 3. Glömde skriva min mailadress...
  Helene.kaberg@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag söker oringar i genomskinligt, rosa, blå och vit, som dom fyra du har. Vart har du beställt dom? Kan man beställa av dig + klämmor eller har du tips om vart man kan göra det?

  Mvh Sandra

  SvaraRadera
 5. Hej Sandra,
  nappringar, clips och mycket mer hittar du på www.mrsbao.se
  :)

  SvaraRadera