lördag 22 oktober 2011

Tävla om en börs!


Nu har jag gjort en ny börs! Den satt väldigt långt inne men nu är den äntligen klar. Men istället för att sälja den så ger jag bort den - vem blir det? Ni får tävla om saken!

Tävlingen sker på Facebook (tycker det är så smidigt med tävlingar på Fejjan).

Första gången jag gjort ett evenemang av det hela, för att jag ska lättare ska kunna hålla reda på er som är med, så det blev i min personliga profil men den är öppen att bjuda in dina vänner till och dela på loggen etc. :)


För att få 2 lotter måste du
1; gilla Mrs Bao på Facebook och
2; naturligtvis tacka ja till detta evenemang!
3; bjud in dina vänner som kan tänkas vara intresserad till evenemanget.

Vill du ha en lott till? I så fall lägger du till Mrs Bao's blogg på din egen blogg så den syns i din blogglista (ni vet den delen som syns på sidan av och visar när nya inlägg från andra bloggar dyker upp). Om du gör detta så kom ihåg att lägga till en kommentar med en länk till din blogg.

3 lotter totalt kan du få!

Vinnaren dras den 24e November 2011

Angående den här börsen så är den sydd med hjälp av en annan typ av metallbåge. Och naturligtvis kan du köpa dom hos Mrs Bao! Vill du sy egna finns ett mönster i boken Sy fler söta börsar med metallbågar, också i butiken. Dock inte så att det passar 12 cm's breda bågar jag säljer, men med måttbandet mäta lite här mäta lite där så kan du lätt rita ett passande mönster.

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj !!
    Vilken fin plånbok =) Hann ju tyvärr inte se din tävling förrän det var försent=( Går den att få köpa och vad kostar den ??Mvh Carina

    SvaraRadera
  2. Hej Carina, denna på bilden är som sagt med i en tävling. Och just nu har jag lite svårt att binda mig till grejer, även om det är en så liten grej. Men om du lämnar din email adress eller mailar mig på mrsbao.agneta@gmail.com så kan jag höra av mig då jag har sytt en ny. :) Vad tror du om det arrangemanget? /Agneta

    SvaraRadera