måndag 5 mars 2012

Don't kill your darlings...

Det är jobbigt att vara "hemmafru" ska ni veta! Skillnaden är väl att man tar på sig väldigt mycket intressen och hobbys och annat man ska göra och hitta på.

Imorgon börjar jag att studera på universitetet igen. inte så många timmar visserligen men det krävs mycket självstudier att lära sig glosor, grammatik och massor med nya tecken, varje dag! Det finns två alternativ, antingen tar jag en lättare kurs med mindre "nytt", eller så tar jag en mer avancerad och då är det banne mig flera timmar vid köksbordet som gäller. Jag har valt det senare. Kinesiska är någonting som jag ska bli jättebra på!

Därför....kommer jag att måsta stänga butiken emellanåt. Jag kommer att öppna den emellanåt, på helger etc. Meddelanden kommer att gå ut på Facebook så om ni vill veta när kan ni gilla mig där.

Men missförstå mig rätt! Jag älskar att bo i Taiwan och det är en fantastisk möjlighet att få bo här och det är jättekul att driva butiken. Men kanske har ni hört uttrycket "don't kill your darlings"? Därför tänker jag inte mjölka ur det roliga ur butiken tills jag blir alldeles less, utan därför får ni, i 3 månaders tid en mer sporadisk butik! Och kanske kanske, hinner jag själv sy lite emellanåt. Har mycket väskor och klänningar och trosor som väntar på att sys...

Sen måste jag säga att jag älskar alla mina kunder och läsare och följare! Häromdagen googlade jag på "napphållare", och dom bilder som dök upp var var och varannan napphållare gjord av mina band och mina clips, låter lite knäppt men det är jättekul att se vad ni hittar på med tyger, band och spets! Ni får gärna posta era bilder på Mrs Bao's Facebooksida också.2 kommentarer:

  1. Lycka till med studierna! Jag tycker din butik och det du syr är fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Förstår till 100% att du måste lägga allt krut på dina studier men paniken är total när jag precis skulle lägga en order. Får gå in på Facebook och gilla dig så jag kan hålla koll när butiken öppnar igen. Må så gott! Lotta

    SvaraRadera