måndag 10 juni 2013

Sommarutmaning - Brittaklänning

Vad är en Brittaklänning?

Jo, så här är det, att i sygrupperna på Facebook finns det en del personer som utmärker sig genom att sy plagg efter plagg efter plagg som är mäkta imponerande. Den första av sitt slag är väl antagligen Ceciliaklänningen, som egentligen är mönstret Onion 2035, men det är ingen som säger det, inte när en kvinna vid namn sytt ett 20tal variationer med just detta mönster, då är det Cecilias klänning.

Nästa klänningstyp kommer från Britta. Brittas klänningar är lite retro, gärna cirkelkjol och varför inte en snygg underkjol för ännu mer volym! Se bara hennes blogg så förstår ni vad jag menar!

En riktigt fin klänning, känner ni igen den? Jo, nog är det Cambie från Sewaholic alltid!

Kolla in hennes bångnande klädställ! Är det inte underbart?
Helt underbar!

Denna unga tjej är en stor inspirationskälla i gruppen Vuxna Sytokar på Facebook! Vi är många som avundas alla hennes klänningar, så det har blivit lite av sommarens utmaning, att sy en Brittaklänning!


Upplägget är inte riktigt bestämt än hur denna sommarutmaning ska se ut, kanske att Britta själv skulle hålla i en sew along! Men gå med i Vuxna Sytokar, och släng upp en bild på din Brittaklänning, eller kanske håller du samma tempo som Britta själv??


*återkommer med mönsterförslag, jag har en del nyheter på intågandes*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar