torsdag 12 januari 2012

Stora UFO veckan!
Dags att börja ta itu med lite UFO'n. Först ut är 4 stycken Bag-in-Bags. Kommer att lägga ut dom i butiken i nästa vecka. Det känns som om det håller på att ta sig i högen... fast... sen kommer jag att tänka på alla lapptäcken som ligger。
Äntligen har jag fått pröva min KAM-press som jag köpte för säkert ett halvår sedan men som stått oanvänd sedan dess. Dom flesta använder pressen för plastknappar, men här har jag använt den till mina magnetiska knappar! Jättefint, snabbt och smärtfritt. Synd bara att den är så stor och tar sån plats, jag har inget riktigt hobbyrum utan ockuperar gästrummet, som ser ut så här för det mesta. När det kommer gäster är det till att röja och för varje gäst som kommer måste jag köpa en ny sån här plastlåda och ställa så vackert det bara går i hallen.


i den här sängen ska svärmor sova om ett par veckor...

gästrum/packrum från olika vinklar... Jag säger bara.. Herregud! Det känns inte så farligt när man väl är där tycker jag, men att se det så här på bild.... helt fantastiskt vilken röra!This week I have to finish some of all the unfinished objects I have lying around. Recently I finished all the bag-in-bags I had cut out. Plus some pictures from my... "guest room".

2 kommentarer:

 1. Åh jag älskar dessa bilder!! Skönt att se att man inte är ensam om kaoset!!!
  Gästsängen är överbelamrad med tyger och mönster och papper, på golvet nedanför sängen står mina symaskiner (de har en hylla på väggen men oftast står de på köksbordet).
  På tv-bänken står två lådor med sytillbehör, på vardagsrumsbordet ligger skärmattan och linjalen. I fåtöljen ligger tygerna jag håller på med just nu, i badrummet står strykbrädan och tar plats (för man måste ju stryka ofta). På köksbordet ligger diverse projekt, oftast sitter jag där och syr, rita och klippa brukar jag göra på vardagsrumsbordet :D

  Men imorgon får vi middagsgäster så då måste jag tömma kök, badrum och vardagsrum och pressa in allt i gästrummet...

  SvaraRadera
 2. Ja det är mycket flyttande på högarna! Nu så här en vecka senare ser det... ännu värre ut! ;)

  SvaraRadera