onsdag 16 februari 2011

Pimpar barnvagnen


Herregud, man kan ju tro att jag aldrig syr, bara en massa inlägg om tävlingar, resor, tyg och allting annat. Men visst syr jag, har en del obloggat, men dessa dynor till barnvagnen sydde jag färdigt idag.

I love my vagn, och I love detta körsbärstyg, skitsnyggt om du frågar mig. ;) Men den blev kanske i det tunnaste laget, har inte något typ av mellanlägg, utan bara körsbären och baktill en röd fleece. Tvivlar dock på om min maskin skulle orka med att sy i skumgummi som jag antar man ska ha. Men detta duger fint!

Jag är fortfarande ingen superkompis med min sambos superkamera, och inte med photoshop heller för den delen, men lite har jag lärt mig, och även upptäckt hur bra det är att kunna klippa bort röran i bakgrunden.


Vrålåket är för övrigt en Babyjogger City Select, som man kan använda både som enkelvagn och dubbelvagn, och kan vända barnen i sjuttioelva olika kombinationer. Sååå bra!

3 kommentarer:

 1. Det kommer bli en Lila, dvs Amethyst eller Plum. Beroende på vad de väljer att färgen ska heta. Blir ju den nya modellen som är ngt större i sitsarna.

  Häftiga dynor;) Det mönstret tar jag gärna del av;)

  SvaraRadera
 2. Superfina dynor!
  Delar du med dig av mönstret?

  /Anna

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Tack för titten i min blogg! Jag har också införskaffat mig en babyjogger city select! Jag tycker dock det är lite trist att inte enkelt kunna slänga ihop en suflett till den så som jag lätt gör till bugaboon.
  Skulle gärna också sy ngn dyna till vagnen, får väl knåpa ihop något. Men än så länge har jag fullt upp med sufletter och sittdelsöverdrag till bugaboo.
  Fin blogg du har och väldigt spännande att du bor i Taiwan!
  Ha de gott!

  SvaraRadera