söndag 13 februari 2011

Sy till mor och dotterJag har ingen dotter, än, men när jag väl får det så tänker jag självklart sy en matchande outfit till oss båda! Eller är det kanske lite fjantigt? Ja, det är väl det, men någon gång får man väl vara det?


Det finns en, eller ett par?, japanska böcker på finska som har varit populära, är det någon som är intresserad av denna japanska bok/magasin på japanska (japanska, finska - what's the difference?) så har jag 2 exemplar till salu. 155 kr exkl. frakt (25 kr)

Modellerna är rätt enkla, och trots att det är på japanska så är det rätt okej mönster att följa med bilder, viss sömnadsvana krävs dock.
Hur fjantig är du på en skala? ;)

6 kommentarer:

 1. love love love, jag skulle slå till direkt, men måste vänta på barnbidrag, så kär i den bok!

  SvaraRadera
 2. men herreguuuud. no hay problema. Klart man får paxa tills barnbidraget om man vill. :)

  SvaraRadera
 3. WOWWWWW; jag vill ha! du har gjort min dag! Ska mejla dig och så får du mejla viktiga uppgifterna, så slutför vi detta, kraaaaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 4. Kanske ska tillägga att boken/magasinet är på 88 sidor (plus mönsterark) och innehåller storlekarna S/M/L för mamma, och 90, 100, 110, 120 för dotra. :)

  SvaraRadera
 5. Åhh vilken fin bok, synd att man inte heller har en dotra... :-)

  SvaraRadera
 6. Jag har set den på riktigt en gång av en kompis, som hade den på finska, för mig både språk låter så obekanta att det ju bättre att ha den originela versionen. jag längtar!

  SvaraRadera