tisdag 15 februari 2011

Tävlingar är kul

Nu är senaste tävlingsvinsterna ivägskickade, det tog ett tag i och med resan. Men nu så är det gjort, och varför inte slänga ut en till tävling?! Det är så kul! Dels att ge bort någonting men också att fler upptäcker min blogg såklart.

Vinsten denna gång är en valfri nålkudde som jag plockade upp när jag var iväg på semestern.
Den är som sagt tillverkad i en liten by, som heter Kuddbyn, (egentligen inte) och ligger ett par mil utanför Yasothon. Ni som varit i Thailand kanske har sett fina 3 kantiga kuddar, mycket otympliga att ta med sig men ack så lockande då dom är så vackra. De är stoppade av ett naturmaterial, ja vad kan det vara? Påminner om nån typ av bomull som växer inuti små kokonger som växer på träden i detta område. Kokongerna plockas, skördas för att sedan fylla dessa kuddar i alla dess storlekar.Rules:
1 lott: kommentera på detta inlägg
2 lotter: kommentar + länk från din blogg/mail till 3 av dina vänner (plus kopia till mig)
3 lotter: kommentar + länka + följare av bloggen (eller Agata Ragata i din blogglista i sidan på din blogg)


Så ta chansen att vinna en nålkudde (eller prydnad bara) i valfri färg. Och vinner du inte kan du alltid köpa en, 55 kr exkl. frakt.

Slutdatum 10e mars.

*redigering* På bilden står det den 20e Mars, så vi säger den 20e Mars istället då!

16 kommentarer:

 1. Hej! Jag är gärna med och tävlar om en kudde! Jag har länkat på min blogg samt att jag redan är följare av din blogg så jag tar 3 lotter tack! Var själv i Vietnam där de också hade något liknande fast då stora med fastsydda madrasser på som man kunde ha och vila på. Härliga!

  Du har förresten tidigare nämnt det där med tyger och med att sälja roliga tyger du hittar. Jag är alltid intresserad av fina tyger men priset spelar väldigt ofta stor roll för mig. Därför svårt att säga om intresse finns för att köpa om man inte vet vad det skulle kosta per meter och med frakt. Men visst har du hittat många häftiga tyger på marknaden!

  SvaraRadera
 2. Jag är såklart gärna med med en lott =)

  SvaraRadera
 3. jag är givetvis med, och vill vinna! Tygerna med geishor och sådana asiatiska typiska mönster borde va kul om du sätter pris på!

  SvaraRadera
 4. Hej. Jättefina små kuddar. Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Länk från min blogg :
  http://kickelinassylya.blogspot.com/.
  Din blogg följer jag redan och den finns även i min blogglista.
  Hoppas att det är min tur att vinna nu.
  Kram till er alla.

  SvaraRadera
 5. Hej! jag följer din härliga och kreativa blogg. Och vill gärna var med i utlottningen med en lott. Har ingen egen blogg.. Hoppas du har en härlig och kreativ dag! Hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Tävlingar är så kul, vunnit min första idag hos Aratorp och då hittade jag hit bland kommentarerna! Så klart jag vill vara med på din också, så fina kuddar!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Kul!
  Tävlar gärna! =)
  Jag har länkat här:
  http://fangoria-tavlingsblogg.blogspot.com/2011/02/nalkudde-hos-agata-ragata.html

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla!

  SvaraRadera
 9. Självklart vill jag vara med =)
  En lott till mig.
  aina_persson@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Väldigt fina nålkuddar. Skulle gärna vilja ha turen att vinna en sådan. Så 1 Lott önskar jag få :-) Må Gott! från Inga-Lill famwarnil@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Så klart jag vill vara med och tävla igen, hade ju sådan tur förra gången :) Satsar på tre lotter, kommentar, länk och följare.

  SvaraRadera
 12. Hej, jag vill gärna vara med. 2 lotter till mig!

  SvaraRadera
 13. Jag är gärna med på 1 lott! =)

  SvaraRadera
 14. Jag vill vara med. 1 lott. Ha en bra kommande vecka =)

  iceblueeyes_85@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Åh, kommentaren försvann... Ett nytt försök! Jag är så gärna med på lotteriet och vill samtidigt tacka för underbara tyger som jag hämtade ut idag! Samtliga var ännu läckrare än på bilderna och det hade jag inte trott var möjligt! Hajarna är gudomliga! Och dinosaurierna! Pinuppor, flodhästar, BLOMMOR, monster! Nu behövs det bara tid... Stort tack!! Det kommer att komma fler beställningar... :-)

  SvaraRadera
 16. Ser at jeg rakk det akkurat. Måtte kikke innom deg siden du meldte deg på min giveaway. Veldig koselig å finne nye blogger.

  Fin uke til deg, klem ann helen.

  SvaraRadera