fredag 1 juni 2012

Sy med Mrs Bao

Det är helt fantastiskt vilken kunskap, information och vetenskap det är inom syvärlden! Det tar aldrig slut med tutorials och instruktioner och tips och råd, som sagt, fantastiskt är ordet!

Men ibland står vi stilla, informationsflödet är alldeles för stort, ni känner säkert igen er. Och det bästa sättet för mig att lära mig något, är att själv göra och visa. Så egentligen är den här nya serien bara ett egoistiskt sätt för mig att lära mig själv nya tekniker och tips..

Ja det stämmer, jag planerar att göra en serie av detta. Inga direkta planer vad jag kommer att ta upp, men lite materiallära, lite tips, lite råd, lite instruktioner, lite tekniker etc. Och jag vet att en gång i veckan är ett mål jag inte kommer att kunna uppnå, speciellt inte då sommaren är här och vi planerar en lång Sverige-semester senare i juli-augusti, men jag sätter ribban högt och säger en vecka i alla fall, så ska jag försöka skriva blogginlägg under etiketten "Sy med Mrs Bao".

Jag känner mig peppad att göra detta, och har gjort det ett tag nu, men det som har talat emot mig är tekniken. Jag kan ingenting om dataprogram och sånt som skulle kunna underlätta bilder och beskrivningar. Så i det avseendet får ni ta mig som jag är.


1 kommentar:

  1. Spännande! Ser fram emot detta.. Jag behöver ständigt lära mig.. :)

    SvaraRadera